Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: “ Η Liverpool έχασε τον έλεγχο, στον αγώνα με τη Leicester ”

Mourinho: “ Η Liverpool έχασε τον έλεγχο, στον αγώνα με τη Leicester ”

O πρώην manager της Manchester United, υπογράμμισε πότε η Liverpool έχασε το πάνω χέρι στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Μετά την ισοπαλία με 0-0 στο Goodison Park, ρωτήθηκε για το τι πιστεύει όσο αφορά την τροπή που έχει πάρει πλέον η διεκδίκηση του πρωταθλήματος , από το BeIN Sports.
Είπε λοιπόν ότι εκείνη τη χρονική στιγμή που η Manchester City έχασε από τη Newcastle ,οι Κόκκινοι θα έπρεπε να είχαν αυξήσει τη διαφορά τους σε 8 βαθμούς ,στην κορυφή της βαθμολογίας, αντιμετωπίζοντας τις Αλεπούδες στο Anfield.
«Είχα αυτό το μικρό συναίσθημα, όταν η City έχασε εκτός έδρας και η Liverpool ήρθε ισόπαλη εντός.» είπε.
«Αυτοί είναι αγώνες στους οποίους πρέπει να κάνεις ότι μπορείς και να αρπάξεις την ευκαιρία.» συνέχισε.
«Όταν αυτοί χάνουν έναν αγώνα, εσύ πρέπει να κερδίσεις έναν. Η Liverpool έχασε αρκετές ευκαιρίες.»
«Όταν η Liverpool ήρθε ισόπαλη, η θετική ενέργεια επέστρεψε στους παίκτες της City, μετά την ήττα τους (από τη Newcastle)».
Το πρώην αφεντικό του Old Trafford, πιστεύει πλέον ότι στο τιμόνι βρίσκεται η City και το μόνο στο οποίο μπορεί να ελπίζει η Liverpool, είναι να ‘γλιστρήσουν’ οι αντίπαλοι τους στους εναπομείναντες αγώνες.
« Η Liverpool έχασε πλέον την πρώτη θέση και την κέρδισε η City, που έχουν πλέον τη μοίρα στα χέρια τους. Η Liverpool έχασε τον έλεγχο.»
«Δύο πόντοι χαμένοι από δω κι από κει, έχασαν μερικούς σημαντικούς βαθμούς, αφήνοντας την υπόθεση πλέον στα χέρια άλλων.» συνέχισε και ολοκλήρωσε λέγοντας : «Νομίζω ότι ο ψυχολογικός παράγοντας είναι πολύ σημαντικός. Τώρα θα πρέπει να σκέφτονται και τους άλλους όχι μόνο τους εαυτούς τους. Θα κοιτάνε πλέον για δύο αποτελέσματα κάθε βδομάδα, της City και το δικό τους.»

Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον αγώνα της Liverpool με την Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com